Byron Bay to Noosa

Australiens östligaste punkt, Byron Bay
Springer för livet för att inte bli bortspolad...
Tryck i vågorna var det allt
Go dolphins!
Kängurumiddag! Det var godare än det ser ut!
Noosa National Park
Hälften av bladen på växterna här i Aussiland är rosa av nån konstig anledning
Antagligen ganska giftig spindel
Flashback Mt. Victoria
Även hunkarna blir trötta av att surfa. Guran köpte surfbräda i Noosa som var tvungen att testas trots vädret
Folk börjar faktiskt tro att Danny är svart
Regnet har öst ner hela dagen så alla i vårt dorm ligger och är allmänt slitna och sover. Jag å andra sidan ligger och gottar mig med en påse Doritoschips samt lite cola samtidigt som jag är väldigt produktiv i mitt bloggande. Det är nog första gången på resan som vädret har hindrat oss från att göra något vettigt. Med vettigt menar jag typ gå och lägga sig på stranden i 25-30 graders värme och svalka sig i havet nån gång då och då. Nejdå, så är det inte (åtminstone inte varje dag;))! Idag hade vi tänkt att ge oss ut på en kanottur i Everglades så det var faktiskt lite synd. Igår trotsade vi dock vädret och gav oss ut i Noosa's National Park. Det blev en helt okej tur men vi hade nog uppskattat den mer ifall det hade varit solsken. Vi gick längs med kusten där Noosa Heads ligger. Om jag inte minnst helt fel så är det omkring 380 speciella uddar som sticker ut längs kustremsan. Fick tyvärr inga bilder på detta eftersom att jag inte ville blöta ner kameran. På ett ställe kallat Hell's gates, där bergen stupar ner i havet, såg vi faktiskt några sea turtles vilket gjorde det hela lite mer spännande.
Nu kan man även säga att man varit vid Australiens östligaste punkt! Där vi även fick se delfiner. Detta är ett ställe i Byron Bay. Jag har inte sett någon känguru än men jag kan ju skryta med att jag ätit en del av en i alla fall. Efter att hela tiden skjutit upp det till nästa dag så tog vi oss tiden att laga känguru till middag på vår sista dag i Byron Bay. Krisco (norske Kristian) stog för stekningen och han var en riktig jävel på att steka känguru må jag säga! Jag skulle nog säga att det smakade lite som fint nötkött gör i Sverige, men det var faktiskt någorlunda billigt. Sötpotatismoset blev en riktig höjdare efter jag varit igång och kryddat in i det sista! Det enda man skulle kunna klaga på var nog att såsen inte blev som vi kanske tänkt oss men man får väl säga att den var okej i alla fall. Under veckan i Byron Bay levde vi nog inte riktigt som riktiga Backpackers med tanke på den stora lägenheten vi hyrde och all god mat vi tryckte i oss, men det var helt klart värt det.Saknar det redan...
Imorgon beger vi oss upp mot Hervey Bay för en tredagars vistelse på Fraiser Island. Vädret ser ut att förändras så ni får hålla tummarna där hemma! Nu tänkte jag att jag skulle dra igång med bokläsningen faktiskt. Har bara lyckats läsa två kapitell i en av de två böckerna fick i julklapp från folket i lilla Växjö så det ska det bli ändring på.
Ska försöka bli bättre på att svara på kommentarer.
Waves from Noosa!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Roowest har varit i hellgate!

2012-01-16 @ 15:50:40
URL: http://robertknutsson.blogspot.com/
Postat av: Gunilla Hedenbergh

Det va väl skönt att få ta det lungt en dag.Kram!

2012-01-16 @ 18:00:17
Postat av: Elisabet

Saknar du inte ICA? Eller 0-gradigt?

Kram!

2012-01-16 @ 22:18:46
Postat av: jonathan

@mama

haha inte det minsta!

2012-01-16 @ 23:43:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0