Sydney!

Hej! Nu är vi inne på vår tredje dag här i Sydney och idag är det nyårsafton! Vi bor på ett trevligt ställe som heter Manly som man måste ta färja in för att komma in till centrum. Det gör oss inte så mycket då vi har stranden ett stenkast ifrån hostelet vi bor på. Hostelet är förövrigt ganska sunkigt men det är helt okej då vi fått ett eget rum iaf. Första dagen blev mycket lugn med gottande på stranden då vi var lite slitna från den fruktansvärt långa flygresan. Igår var vi inne i Sydney och kollade på operahuset, gick lite i botanic gardens där vi fick se sjukt stora fladdermöss som bilden visar. Vi träffade även på john och hans polare johan som vi hängde med på eftermiddagen och kvällen. Det blev några kalla pilsner i solen på stranden och lite annat trevligt. Vädret har varit finfint! Fick dock nån regndroppe på mig idag men man ska inte klaga. Det lär ju va mer regn att smaka på hemma i Göteborg? Ikväll kan bli riktigt nice med firande av nyår här på andra sidan jorden. I slutet på nästa vecka blir det surfläger vilket kommer bli fett! Det är inga dåliga vågor här borta :)
Stay tuned for more
Hej! Nu är vi inne på vår tredje dag här i Sydney och idag är det nyårsafton! Vi bor på ett trevligt ställe som heter Manly som man måste ta färja för att komma in till centrum. Det gör oss inte så mycket då vi har stranden ett stenkast ifrån hostelet vi bor på. Hostelet är förövrigt ganska sunkigt men det är helt okej då vi fått ett eget rum iaf. Första dagen blev mycket lugn med gottande på stranden då vi var lite slitna från den fruktansvärt långa flygresan. Igår var vi inne i Sydney och kollade på operahuset, gick lite i botanic gardens där vi fick se sjukt stora fladdermöss som bilden visar. Vi träffade även på john och hans polare johan som vi hängde med på eftermiddagen och kvällen. Det blev några kalla pilsner i solen på stranden och lite annat trevligt. Vädret har varit finfint! Fick dock nån regndroppe på mig idag men man ska inte klaga. Det lär ju va mer regn att smaka på hemma i Göteborg? Ikväll kan bli riktigt nice med firande av nyår här på andra sidan jorden. I slutet på nästa vecka blir det surfläger vilket kommer bli fett! Det är inga dåliga vågor här borta :)
Stay tuned for more

Förenade Arabemiraten: Danny Disco taggad!

Disco på G!
 
Mellanlanding i Abu Dhabi, huvudstaden i Förenta Arabemiraten. Verkar vara ett trevligt land så jag tycker att det är lite synd att vi inte fick se staden utanför flygplatsen. Strax väntar en 13,5h lång flygresa mot Sydney, yayyy

Mot landet Down Under! First post

Nu blir det nog ingen mer dansk flaeskesteg med brunede kartofler på ett tag! Nu ska jag iväg på en resa som varar omkring tre månader och tänkte därför försöka blogga så gott som det går. Räkna dock inte med för mycket av det hele för jag har aldrig bloggat förr, men ska försöka skriva och lägga upp bilder så ofta jag kan! Resan är väl lite av en
Nu blir det nog ingen mer dansk flaeskesteg med brunede kartofler på ett tag! Nu ska jag iväg på en resa som varar omkring tre månader och tänkte därför försöka blogga så gott som det går. Räkna dock inte med för mycket av det hele för jag har aldrig bloggat förr, men ska försöka skriva och lägga upp bilder så ofta jag kan! Resan är väl lite av en "classic svenneresa" med Australien, följt av Nya Zeeland och lite av det goda i Asien men jag tror det kan bli najjs ändå! Nu väntar nästan två dygn av resa mot Sydney :)

Take care, J

Puss

Älskar dej!

RSS 2.0