Sydney!

Hej! Nu är vi inne på vår tredje dag här i Sydney och idag är det nyårsafton! Vi bor på ett trevligt ställe som heter Manly som man måste ta färja in för att komma in till centrum. Det gör oss inte så mycket då vi har stranden ett stenkast ifrån hostelet vi bor på. Hostelet är förövrigt ganska sunkigt men det är helt okej då vi fått ett eget rum iaf. Första dagen blev mycket lugn med gottande på stranden då vi var lite slitna från den fruktansvärt långa flygresan. Igår var vi inne i Sydney och kollade på operahuset, gick lite i botanic gardens där vi fick se sjukt stora fladdermöss som bilden visar. Vi träffade även på john och hans polare johan som vi hängde med på eftermiddagen och kvällen. Det blev några kalla pilsner i solen på stranden och lite annat trevligt. Vädret har varit finfint! Fick dock nån regndroppe på mig idag men man ska inte klaga. Det lär ju va mer regn att smaka på hemma i Göteborg? Ikväll kan bli riktigt nice med firande av nyår här på andra sidan jorden. I slutet på nästa vecka blir det surfläger vilket kommer bli fett! Det är inga dåliga vågor här borta :)
Stay tuned for more
Hej! Nu är vi inne på vår tredje dag här i Sydney och idag är det nyårsafton! Vi bor på ett trevligt ställe som heter Manly som man måste ta färja för att komma in till centrum. Det gör oss inte så mycket då vi har stranden ett stenkast ifrån hostelet vi bor på. Hostelet är förövrigt ganska sunkigt men det är helt okej då vi fått ett eget rum iaf. Första dagen blev mycket lugn med gottande på stranden då vi var lite slitna från den fruktansvärt långa flygresan. Igår var vi inne i Sydney och kollade på operahuset, gick lite i botanic gardens där vi fick se sjukt stora fladdermöss som bilden visar. Vi träffade även på john och hans polare johan som vi hängde med på eftermiddagen och kvällen. Det blev några kalla pilsner i solen på stranden och lite annat trevligt. Vädret har varit finfint! Fick dock nån regndroppe på mig idag men man ska inte klaga. Det lär ju va mer regn att smaka på hemma i Göteborg? Ikväll kan bli riktigt nice med firande av nyår här på andra sidan jorden. I slutet på nästa vecka blir det surfläger vilket kommer bli fett! Det är inga dåliga vågor här borta :)
Stay tuned for more

Kommentarer
Postat av: Gunilla Hedenbergh

KUl att allt går fint och att ni är så kulturella!Puss och Kram från farmor!

2011-12-31 @ 10:57:15
Postat av: Städtanten

Ha ett riktigt härligt nyår! Ser underbart ut! Alla hälsar! Kram

2011-12-31 @ 11:14:41
Postat av: Brants

Låter ju riktigt gött gubbar!

ha det kanon därborta nu!

2011-12-31 @ 12:02:24
Postat av: Christine

Vi önskar er ett Gott Nytt År!! Alla hälsar!!

2011-12-31 @ 13:36:52
Postat av: Elisabet

Gott nytt år!!

Kram

2011-12-31 @ 15:50:27
Postat av: Papi

Låter som att ni har det bra! Såg just att klockan redan är 1.50 i Sydney och att ni redan firat in det nya året. Gott Nytt År och Ha det så kul och take care!//Papi

2011-12-31 @ 15:52:33
Postat av: Fredrik T

Gott Nyttår

2012-01-02 @ 08:41:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0